Ankara Pursaklar'da metruk bina yıkımları devam ediyor!

Pursaklar Belediyesi ekipleri her gün bölge taramaları ve vatandaş şikâyetlerini değerlendirip metruk yapıları tespit ediyor. İmar kanununa göre metruk yapıların yıkımını gerçekleştiren ekipler, ilçedeki görüntü kirliliğine son veriyor.

Bu tür yapıların İlçenin siluetini bozduğunu belirten Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Metruk yapılar çeşitli nedenlerden dolayı sokaklarda kalanlar ve uyuşturucu madde bağımlılarının barınağı haline gelebiliyor. Bu da alışkanlık haline gelerek sosyal bir sorun oluşturuyor. Hem bu insanları devletimizin kurumlarına yönlendiriyor hem de ilçenin görüntüsünü bozan yapıları yıkıyoruz" dedi. Vatandaşlar, şehircilik anlayışına ters düsen, çevre kirliliğine sebep olan ve yanlış amaçlar için kullanılan metruk binaları belediye bildirebilir.

Star Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181