Ankara Turan Güneşli Bulvarı'nda çalışmalar tam gaz!
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı,Çankaya Yıldız Kavşağı’ndan başlayarak Oran semtinden geçip Kepekli Kavşağı’nda sona eren 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı'nı genişletip asfaltlayarak 4 şeritten, emniyet şeridiyle birlikte toplam 8 şeride çıkardı. 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, asfalt ve yol çizgilerinin tamamlanmasının ardından trafiğe açılan Bulvar'da kaldırım ve refüj çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Turan Güneş Bulvarı’nda,refüje, Kepekli Kavşağı’ndan Yıldız Kavşağı’na kadarNew Jerseybariyerler döşeniyor. Bu bariyerlerle trafiğin daha da güvenli olması sağlanıyor" dedi. 

Turan Güneş Bulvarı’nda kaldırım çalışmasının da devam ettiğini kaydeden Üçpınar, Panora Kavşağı’ndan Kepekli Kavşağı’na kadar gidiş yönünde kaldırım çalışmasının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. 
Başkent genelinde olduğu gibi kaldırım çalışmalarında bazalt kaplamalı beton bloklar kullanıldığını, görme engelliler için iz yolu, engelliler için ve garaj girişlerine rampalar yapıldığını anlatan Vedat Üçpınar, diğer altyapı kuruluşlarının da çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181