Ankara Ulus Tarihi Kent Merkezi'nde çalışmalar sürüyor!
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulus Tarihi Kent Merkezi projesi kapsamındaki düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hacı Bayram-ı Veli Camii çevresinde bulunan gece kulüpleri ve pavyonların yıkımı sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Dairesi Başkanı Akarpınar Üstün ve yıkım ekipleri, proje kapsamında olan ve daha önceden yıkım yapılacağı tebliğ edilen metruk binalardan bazılarının yıkımını sabah saatlerinde gerçekleştirdi. 

Bölgede yıkımının yapıldığı alanların kullanıma elverişli olmadığını, her an yıkılmaya yüz tuttuğu için tehlikeli olduğunu belirten Üstün, bölgenin tarihi atmosferine kavuşması için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini belirtti.

Emniyet güçlerinin de geniş güvenlik önlemleri aldığı yıkım sırasında herhangi bir sorun yaşanmadı. Hacı Bayram-ı Veli Camii çevresinde yıkım ve düzenleme çalışmaları sürdürülecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181