Başkan Akgül, “Sosyal dönüşümü destekleyecek yatırımlara imza atıyoruz”!
Hazırladığı dev projeleri büyük bir hızla tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunan Mamak Belediyesi, Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına devam ettiği Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri Aile ve Gençlik Merkezi’ni, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yerinde incelemede bulundu. 

Akgül, “Kentsel dönüşümün bir diğer boyutu olan sosyal dönüşümü destekleyecek yatırımlara imza atıyoruz” dedi. İncelemelerde Akgül’e, Mamak Belediyesi Meclis Başkanvekili Erdal Ak eşlik etti.

Çok amaçlı bir yapı inşa ediliyor
Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde inşa ettiği ve birçok hizmetin tek noktadan verileceği Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri, Aile ve Gençlik Merkezi projesi toplamda 10 bin 70 m² alanı kapsıyor. Projenin bodrum katında 3 bin 920 m² kapalı Pazar alanı, dükkanlar, mescit, zabıta karakolu ve tesisin teknik merkezi bulunuyor. Tesisin 3 bin 111 m²’lik zemin katında düğün salonu, nikah memuru odası; aile merkezi, derslikler, öğretmenler odası ve idari ofisler de bulunuyor. Projenin birinci katında ise aile merkezi ve gençlik merkezi derslikleri, yemek salonu, çok amaçlı salon bulunuyor.
 
Mamak Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181