Başkan Gökçek 25 Mayıs'ta gençlerle Ankara'yı değerlendirecek!
Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, gençlerle buluşup, Ankara'yı tartışacak. 25 Mayıs Çarşamba günü başlayacak buluşmalar, 5 gün boyunca 5 ayrı başlıkta gerçekleşecek. Ankara'nın konuşulacağı buluşmalar için başvurular "genclikbulusmasi.ankara.bel.tr" adresinden yapılabiliyor.

Başkan Gökçek, gençleri büyük buluşmalara twitter hesabından davet ederek, "Önümüzdeki haftadan itibaren gençlerle Ankara'yı yüz yüze tartışacağız... Bu programımız tüm gençliğe açık... Programın hep saat 17.00'de yapılması düşünülmektedir" mesajını attı.

25 Mayıs Çarşamba günü "Ankara'da Turizm Nasıl Gelişir?" başlığı altında gençlerle buluşacak olan Başkan Gökçek, sırasıyla; "Ulaşım ve Trafik Düzeni (26 Mayıs Perşembe)", "Çevre ve Peyzaj Düzenlemeleri (27 Mayıs Cuma)", "Sosyal ve Kültürel Projeler (30 Mayıs Pazartesi)", "Kentsel Dönüşüm Projeleri (31 Mayıs Salı)" konularını gençlerle tartışacak.

twitter'den davet

Tüm gençleri, bu büyük buluşmalara tvvitter'dan davet eden Başkan Melih Gökçek, 5 ayrı başlıkta 5 gün sürecek programlara ilişkin şu mesajları paylaştı: "

- Sevgili twit alemi... Önümüzdeki haftadan itibaren gençlerle Ankara'yı yüz yüze tartışacağız... Bu programımız tüm gençliğe açık...
- Müracaat için http://genclikbulusmasi.ankara.bel.tr/ linkini tıklamanız ve formu doldurmanız kafi. Biz size yer, saat ve muhtevayı bildireceğiz.
- 3 tercih yapabilirsiniz, müracaatta öncelik sırasına göre biz tasnifimizi yapacağız... Tercihinizi 1, 2, 3 diye yapabilirsiniz.
- Biz 1. tercihinizi asıl olarak kabul edeceğiz. Ancak kontenjan dolduğu takdirde 2. veya 3. tercihinize sizi davet edeceğiz.
- Öncelikli 5 konu saptadık. İlgi alanınıza göre dilediğinizi seçebilirsiniz. Programın hep saat 17.00'de yapılması düşünülmektedir.
-Programımıza gelen genç kardeşlerimize Ankarahlık ruhunun gelişmesi için hazırlattığımız birer Ankara tişörtü hediye edeceğiz.
- 'Ankara'yı tartışıyoruz' programına katılmak için lütfen bu formu doldurarak bize iletin... http://genclikbulusmasi.ankara.bel.tr/"

Milliyet Ankara Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181