Başkan Tiryaki, Altındağ'ın mülkiyet problemini çözdü!
Gerçekleştirilen özel bir organizasyonla 2015 yılında yapılan tüm çalışmaları anlatan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 2016 yılının projeleri hakkında da bilgi verdi. "Masal" temalı sunumuyla dikkat çeken Tiryaki, "Bir Altındağ Masalı"nın gerçek kahramanlarının Altındağ'ın güzel insanları olduğunu söyledi.

10 YILDA BÜYÜK YÜKSELİŞ
Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde düzenlenen organizasyonda konuşan Tiryaki, Altındağ Belediyesi'nde uygulanan değişim yönetimi modeliyle belediyenin 10 yılda geldiği durumu gözler önüne serdi. Tiryaki, kentsel dönüşüm alanında farklı metotlar uyguladıklarının altını çizerek, 10 yıldır Altındağ'da on binlerce kaçak yapı yıktıklarına dikkat çekti. Yıllardır Altındağ'ın kanayan yarası durumunda olan mülkiyet problemini çözdüklerini, insanları arsa sahibi yaparak, ev sahibi yaptıklarını anlatan Tiryaki, Çinçin üzerinde de hassasiyetle durdu. 2016'da da yepyeni projeleri olduğunu belirten Tiryaki, "2016'da büyük projelerle Altındağlıların yüzünü güldüreceğiz inşallah" diyerek konuşmasını bitirdi.

Akşam Ankara Baskısı Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181