Bulvar Loft'ta yüzde 21 kar garantisi kampanyası!
Akfen İnşaat Ankara İncek'de yapımına devam ettiği Bulvar Loft projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre, Akfen İnşaat müşterilerine verdiği yüzde 21 kar garantisini, Kasım ayı ortasına kadar değiştirmeyecek. Yeni fiyatlar bu tarihten sonra belirlenecek. Bunun yanı sıra 361 bin liradan başlayan fiyatlara 48 ay vade farksız ödeme seçeneği de koyulacak. Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın kampanyada fiyatların geri gelmeyeceğini belirterek, "Böylelikle bizden yarın konut alan, bugün satın alandan hiçbir dönemde daha ucuza daire alamayacak" dedi.

361 BİNTL'DEN BAŞLIYOR
Tatil döneminin geride kalmasıyla birlikte satın almaya yönelik iştahın yeniden oluştuğunu gözlemlediklerini anlatan Akın, buradan yola çıkarak kar garantili kampanyalarım başlattıklarını söyledi. Akın yeni kampanya kapsamında 361 bin liradan başlayan fiyatlardan konut alanlara 48 ay vade farksız ödeme seçeneğinin de sunulacağım belirterek, "2019 yılının başına kadar yüzde 21'lik kâr elde etme fırsatı da sunuluyor" diye konuştu.

ANKARA HİKAYESİ
İstanbul'un gayrimenkulde doygunluk noktasına geldiğini, Kuzey şehir projesi ve kentsel dönüşüm dışında bir seçeneği kalmadığına dikkat çeken Akın, buna rağmen Ankara'nın birçok yeni gelişim bölgesi olduğunu, bunun da sektörde önemli bir hareketlilik getirdiğini kaydetti. Akın, "Prim ve yaşam anlamında gayrimenkulde Ankara'nın hikayesi şimdi başlıyor" dedi. Ankara Oran, İstanbul Levent, İzmir Mavişehir ve Ankara İncek'teki projelerinin bulundukları bölgelerin ilk yaşam alanları olarak öne çıktığını belirten Akın, "LOFT markalı 5 projemizde 1 milyar 250 milyon liralık yatırıma imza atıyoruz" dedi.

Şehir hastanelerine devam
Şehir Hastaneleri'ne de dikkat çeken Akın, "1-2 ihale daha yapabiliriz. Denizli ve Samsun olarak teklif verdiğimiz iki şehir hastanesi var. Aydınla da ilgileniyoruz" dedi.

Kredi faizleri inmeli 
Konut kredi faizlerinin bu sevi yelerde olmasının vatandaşın konut alırken inşaat şirketlerine borçlanmaya daha olumlu bakmaya ittiğini söyleyen Akın, "Faizlerin de inmesi lazım. Cumhurbaşkanı'nın telkinleri başta olmak üzere böyle bir beklenti var" dedi.

ABD VE ALMANYA
Loft markasım yurtdışına taşımak için arayışta olduklarını belirten Akın, ilk etapta ABD ile Almanya'daki fırsatları gözlediklerini kaydetti. Kentsel dönüşümü de yakından takip ettiklerini belirten Akın, Maslak ve Levent'i radarlarına aldıklarına dikkat çekti.

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181