Keçiören Ovacık'ta 39 metruk bina yıkıldı!
Keçiören Belediyesi'ne bağlı  Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Ovacık' ta bulunan sahiplerince terk edilmiş ve kullanılmaz durumdaki 39 eski yapı yıkıldı. Keçiören Belediyesi, ilçe halkının can ve mal  güvenliğini tehdit eden terk edilmiş yapıları, gelen talep ve şikayetler doğrultusunda tek tek tespit ederek yıkımını gerçekleştiriyor. Başta, çok sayıda hurda eşya ve kağıt toplayıcılarının istila ettiği, başıboş sokak hayvanlarının barındığı ve madde bağımlılarının mesken edindiği, kent estetiğini bozan ve tehlike saçan 39 yapı, 25 kişiden oluşan zabıta ve polis ekipleri nezaretinde Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait iş makinelerince yıkılırken, mahalle sakinleri de memnuniyetlerini ifade ettiler.
 
"ÖNCELİK GÜVENLİK VE HUZUR"
Kaderine terk edilmiş metruk haldeki yapıların halk sağlığı ve güvenliğini tehlikeye attığını ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak,  "Metruk yapılar, görüntü kirliliğinin yanı sıra çevredekiler için de tehlike saçıyor.  Bizler de çevre sağlığını olumsuz şekilde etkileyen  metruk yapıları tespit ederek  mal sahiplerinin de rızasını aldıktan sonra yıkımını gerçekleştiriyoruz." dedi.
 
Yıkım çalışmalarını yakından takip eden mahalle sakinlerinden de olumlu tepki aldıklarını belirten Başkan Ak “Vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve refahı her şeyden çok daha önemli ve önceliklidir. Amacımız,  daha huzurlu ve yaşanabilir bir Keçiören  inşa etmek... " ifadelerini kullandı.

Keçiören Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181