Keçiören-Tandoğan yönündeki yol çalışmaları son aşamada!
Büyükşehir Belediyesi, metro çalışmaları nedeniyle asfaltı bozulan ve trafik yoğunluğu yaşanan Kazım Karabekir Caddesi’nin Keçiören-Tandoğan yönündeki yol genişletme ve asfalt serim işlemlerini tamamladı. Ekipler, aynı çalışmaları karşı yönde sürdürüyor.

Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, çalışmaları önümüzdeki hafta içinde tamamlamayı hedeflediklerini bildirdi. Kazım Karabekir Caddesi'nde, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Keçiören-Tandoğan yönündeki yol genişletme ve asfalt çalışmasının tamamlanmasının ardından, kaldırımları döşemeye başladı.

Caddenin Tandoğan-Keçiören yönünde de çalışmalara başlayan ekipler, bozuk asfaltı kazıdı ve yolu 3 şeritten 4 şeride genişletti. Aynı yönde asfalt çalışmasına da başlayan ekipler, ASKİ Genel Müdürlüğü'nden Keçiören'e doğru bitümlü temel attı, ASKİ ekipleri de ızgara işlemlerini yaptı.

Yetkililer, usulsüz otoparkı engellemek amacıyla da her iki yönde, yol kenarlarındaki dükkanların önüne, araçlar için cep şeklinde otopark alanları yapılacağını belirttiler.
Alt yapı faaliyetleri ve hava koşulları nedeniyle çalışmaların zaman zaman aksadığını kaydeden yetkililer, hava koşulları uygun olduğu sürece tüm faaliyetlerin birkaç gün içinde bitirilmesinin hedeflendiğini söylediler.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181