Maltepe Park AVM satışa çıkarıldı!
Maltepe Park AVM, Eski Maltepe Pazarı’nın bulunduğu alanda kurulu. 2008 yılında hizmete giren AVM’nin yüzde 57 hissesini Çankaya Belediyesi satın aldı. Belediye, Çankaya Çarşı olarak adını değiştirdiği AVM’de doğal gıda ile el ürünlerinin satılması planlandı. Ancak, çarşı yeterli ilgili göremedi. Dükkanlar zaman içinde kapandı.

KIZILAY’A YAKIN
Çankaya Belediyesi, Kızılay’a 5 dakika mesafede bulunan AVM’yi satışa çıkardı. AVM için 91 milyon lira muhammen bedel belirlendi. Alıcı firmanın, bu bedelin yanı sıra yüzde 18 de KDV ödemesi yapması gerekir.

İhale 29 Mart günü yapılacak. İhaleye ilişkin yatırılması gereken geçici teminat tutarı ise 2 milyon 730 bin lira.

AVM BOŞ DURUMDA
12 bin 120 metrekare arsa alanı ve 40 bin 564 metrekare inşaat alanı bulunan AVM Maltepe Mahallesi’nde bulunuyor. Hali hazırda boş halde olan AVM’nin yüzde 60 hissesi belediyeye, yüzde 40’ı ise başka bir firmaya ait.

Hürriyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181