Mamak'a 11 yeni park yapılacak!
Mamak Belediyesi yılsonuna kadar 11 yeni parkı daha ilçe sakinlerinin hizmetine sunacak. Kişi başına düşen yeşil alan miktarını her yıl artıran belediye, yeni yapacağı parkların toplam alanı ise 58 bin metrekare olacak. Yeşil alanları, çocuk oyun alanları, oturma grupları, koşu yolları, spor alanlarıyla kurulacak parklar şehir estetiğine de büyük katkı sağlayacak. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Belediye olarak hazırladığımız büyük kentsel dönüşüm projelerimizin önemli bir kısmını zaten yeşil alan ve rekreasyon alanlarına ayırıyoruz. Bunların dışında da mahallelerimizde yeni parklar yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.
 
Karşıyaka’ya dev piknik alanı geliyor
Mamak Belediyesi yeni kuracağı parklar arasında en büyük olanı ise 20 bin metrekarelik alanla Lalahan Piknik Alanı. Son derece detaylı bir şekilde hazırlanan proje içerisinde futbol sahası, süs havuzu, meydan, kamelyalar, barbeküler, çocuk oyun alanı, fitness alanı, piknik alanı, koşu ve yürüyüş yolları bulunuyor. 

Mamak Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181