Mamak Belediyesi Boğaziçi Mahallesi'nde imar değişikliği yaptı!
Kentsel dönüşüm projeleriyle Mamak’ta büyük bir dönüşüm gerçekleştiren Mamak Belediyesi, yapılması gereken imar değişikliklerini gerçekleştirerek vatandaşın mağduriyetini gideriyor. Daha önce birçok mahallede yapılan imar değişikliğinin bir benzerini de Boğaziçi Mahallesi’nde yapıldı. Mahalle sakinleri uzun yıllardır yapılaşamayan imarlı arazinin, proje değişikliğiyle hızlı bir şekilde sağlıklı yapılara kavuşacaklarını kaydetti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e teşekkürlerini ileten vatandaş yıllardır bugünü bekliyorduk dedi.
 
Vatandaşların fikirlerini önemsiyoruz
Desteklerinden dolayı Akgül’e ziyarette bulunan mahalle sakinleri, gecekonduda otururken yapılaşmanın önünün açılması derdimize derman oldu dedi. Kentsel dönüşümde vatandaşların fikirlerini önemsediklerini dile getiren Akgül, “Bu mahallelerde sonuç itibariyle sizler yaşıyorsunuz ve yaşamaya da devam edeceksiniz. Bizler kentsel dönüşüm çalışmalarında, imar çalışmalarında mahalle sakinlerinin görüşlerini, fikirlerini önemsiyoruz, dikkate alıyoruz. Dönüşümün her aşamasında vatandaşlarımızın haklarını en üst seviyede koruyoruz” dedi.  

Mamak Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181