Mamak Kutludüğün Mahallesi'ne köy meydanı!
Mamak Belediyesi, Kutludüğün Mahallesi’nde yapımına başladığı köy meydanını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Küp taştan yapılan köy meydanı içerisinde mini süs havuzu, çiçek parteri, oturma grupları, yeşil alan ve Selçuklu Mimarisi ile inşa edilen köy kahvesi bulunuyor. Kent meydanı mahalle sakinlerinin de beğenisini kazandı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Yeni kent meydanımız Kutludüğün sakinlerine hayırlı olsun. Meydan yaz günlerinde gencinden yaşlısına toplanarak muhabbet edip zaman geçirebileceği mekan haline gelecek” dedi.
 
Selçuklu Mimarisi’nde köy kahvesi
Dekoratif aydınlatmaların da kullanıldığı Kutludüğün Kent Meydanı yaklaşık 720 metrekarelik alana sahip. Alanın büyüklüğü bahçesi ve çevre düzenlemeleri ile birlikte 1500 metrekareye ulaşıyor. Tamamlanan meydan içerisinde bulunan ve dikkat çeken bir diğer ayrıntı da Selçuklu Mimarisi ile yapılan köy kahvesi. 80 metrekare olarak inşa edilen köy kahvesi mahalle sakinlerinin buluşma noktası olacak.

Mamak Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181