Yapıdecoor Ankara Fuarı bu gün başladı!
Ankara bugün, yapı ve dekorasyon alanındaki profesyonelleri ile ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor. 200'e yakın firma ve yüzlerce ürünü ATO Congresium'da bir araya getiren Uluslararası İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı Yapıdecoor Ankara, yapı yenileme ve tadilat çalışmaları için malzeme alternatifleri sunuyor. CYF Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edüen fuarda, ziyaretçilere, sektördeki gelişme ve yenilikler sunulacak. Sektör içerisindeki durumu analiz etmek isteyen katılımcılar; müşterilerle yüz yüze buluşacak, bayilik bağlantıları kurulacak, mevcut bayiler ile ilişkiler geliştirilecek. Ayrıca katılımcı kuruluşlar, yeni pazarlar bulabilecek, bölge ve çevre illerin ihtiyaçlarını belirleyebilecek. Firmaların alacağı siparişler ile fuarda büyük bir ticaret platformu oluşacak.

ÜRETİCİ VE TÜKETİCİ BİR ARAYA GELİYOR
Fuar, yapı ve dekorasyon adına oldukça geniş bir yelpazede ürün ve hizmeti bünyesinde bulundurarak, ziyaretçilerine bina yalıtımından çatı cephe sistemlerine, zemin kaplamalarından, kapı, pencere ve dekorasyon uygulamalanna kadar türlü seçenekler sunacak. Yapıdecoor Ankara 2016; mimar, mühendis, müteahhit, kamu kurumları, yatırımcı kuruluşlar gibi sektör profesyonelleri ile tüketicileri buluşturacak. Fuar 20 Mart pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Hürriyet Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181