Yeni Keçiören Bulvarı'nda 2. etaba başlandı!
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Yeni Keçiören Bulvarı çalışmaları kapsamında, Turgut Özal Bulvarı (Samsun Yolu) üzerinde bulunan Samsun Yolu-Kazım Karabekir Bağlantı Köprüsü, Ramazan Bayramı’nın 3. günü (7 Temmuz- Perşembe) yıkılacak.

Yıkım çalışmaları nedeniyle Samsun Yolu, çift yönlü olarak 2 gün süreyle araç trafiğine kapatılacak. Samsun yolu trafiği alternatif güzergahlardan sağlanacak.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, Yeni Keçiören Bulvarı’nın hızla ilerlediğini ve birinci etabı olan Basınevleri kavşağındaki bölümünün tamamlandığını belirterek, 2. etap olan Samsun Yolu bağlantısında da çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Yeni bulvarın Samsun Yolu kesişiminde 1 köprü ve 2 alt geçit yapılacağını belirten Vedat Üçpınar, şunları söyledi:“Samsun Yolu üzerindeki Fatih Köprüsü’nün bağlantı yollarından olan Samsun Yolu-Kazım Karabekir bağlantı köprüsünü yıkarak, yerine yeni köprü yapımına başlayacağız. Yeni köprünün bir kolu Samsun Yolu-Kazım Karabekir bağlantısını, diğer kolu da Yeni Keçiören Bulvarı- Kazım Karabekir bağlantısını sağlayacak."

Ankara Büyükşehir Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181