İncek Blue’da yaşam başladı!

Sinpaş GYO’nun geliştirdiği İncek Dünyası’nın en mavi projesi olan İncek Blue’da yaşam başladı. Zen Kulübü, kış bahçeleri, kendine ait çarşısı ve kapalı havuzu olan proje,aynı zamanda devasa açık havuzu, plajı ve çocuklar için özel tasarlanmış dev oyun parkı olan İncek Park’a da komşu.

Doğanın ortasında eşsiz bir manzaraya sahip
İncek Blue, bir yanda Ankara’nın ilk kumsallı yüzme havuzunun mavisine, diğer yanda yeşillikler içinde ilham verici bir peyzaja bakarken, aynı zamanda kesintisiz bir şehir manzarasına da hâkim konumda bulunuyor. Projeye komşu İncek Park’taki piknik ve barbekü alanı, tenis kortu, koşu, bisiklet, yürüyüş parkurları, yoga ve pilates alanları da ailelere keyifli zaman geçirebilme olanağı tanıyor.

İncek Blue’da çocuklar için her şey düşünüldü
İncek Dünyası içindeki parkta bulunan gezinti göleti, golf sahası, basketbol sahası ve tenis kortu, konser ve etkinlikler için kullanılan yeşil alan, ağaç evler, macera parkı, çocuk oyun alanları ve çocuk kulübü gibi olanaklardan İncek Blue sakinleri de yararlanabilecek.

Projeye yürüme mesafesinde Bahçeşehir Koleji
Eğitim kalitesi ve uzman kadrosuyla Türkiye’nin en büyük eğitim kurumlarından biri olan Bahçeşehir Koleji, anaokulu ve ilköğretim okullarıyla İncek Life projesinin yanı başında konumlanıyor.

Bahçeşehir Koleji’nin yanı sıra, Ankara’nın önemli diğer eğitim kurumları da Sinpaş GYO’nun projesine çok yakın bir mesafede yer alıyor. Eskişehir yolu, Konya yolu ve Çevreyolu gibi en önemli ulaşım güzergâhlarına yakınlığı ile çok değerli bir konuma sahip olan İncek Blue projesi, Atılım Üniversitesi’ne 3 dakika, Bilkent Üniversitesi ve TED Ankara Koleji’ne 10 dakika mesafesi ile oldukça avantajlı bir konuma sahip.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181