Altıağaç-Karaağaç ve Hüseyingazi dönüşümünde 3. etap ihalesi 7 Aralık'ta!
Ankara Mamak'ta devam eden kentsel dönüşüm projeleri şantiyelerinde incelemelerde bulunan ve twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 

Çarpık yapılaşmaya maruz kalan Mamak'ta riskli yapıların modern konutlara dönüşümünü sağlayacaklarını ifade ederken, Ankara Mamak'ta devam eden kentsel dönüşüm projelerinin şantiyelerini ziyaret etti. Turan ilk olarak, Altıağaç-Karaağaç ve Hüseyingazi'de etaplar haline devam eden kentsel yenileme projesini yerinde inceledi. İlk etabının tamamlanmasına sayılı günler kalan projenin temeli ise 2015 yılında atılmıştı.

Altıağaç-Karaağaç ve Hüseyingazi kentseldönüşüm projesinin 3. etabında farklı mimari tarzla inşa edeceklerini ifade eden Ergün Turan, ''948 konut için de 7 Aralık'ta ihale düzenleyeceğiz.'' dedi. Projenin yüzde 57’sini yeşil alanların oluşturduğunu da söyleyen Turan, toplamda 5 bin 20 konut inşa edeceklerini de twitter hesabından paylaştı.

Ergün Turan Anayurt-Gülseren 3. etabında incelemelerde bulundu!
Mamak'ta yer alan bir diğer kentsel dönüşüm projesi Anayurt-Gülseren uygulamasının 3.etabında da incelemelerde bulunan Ergün Turan, ''Mamak Belediyesi ile ortak yürüttüğümüz projemizde bin 219 konut inşa ettiğimiz 3. etabı kısa sürede bitireceğiz.'' dedi. 

3.etabında ticari ve sosyal donatılar da bulunan Anayurt-Gülseren kentsel dönüşüm projesinde ise toplam 5 bin 260 konut yer alıyor.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181