Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Kentsel dönüşüm projeleriyle afet riski yüksek, fiziki, sosyal ve ekonomik açıdan köhnemiş alanları iyileştirmeye devam eden TOKİ Başkentte yeni bir projeyi hayata geçiyor.

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilecek 357 konutun ihalesi 11 Kasım 2020 Çarşamba günü yapıldı.

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek proje ile geleneksel mahalle kültürünün yaşatıldığı, komşuluk ilişkilerini pekiştiren bir yerleşim kurgusu oluşturulması hedefleniyor.

Projenin tasarımında bölgenin yerel dokusuna uygun konsept ve cephe detayları kullanılıyor. Konut bloklarının tasarımında iklimsel veriler ve geleneksel malzemelere ağırlık verilecek.

Yatay mimari yaklaşımla az katlı şekilde inşa edilecek yeni konutlar ile bölge sakinleri güvenli, sağlam ve özlenen mahalle kültürünün yaşanacağı evlerine kavuşacak.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayse bolukbası 1 yıl önce

Hak sahıplerıne ne zaman teslım edılecek hıc bılgı verılmıyo

Avatar
Dilek öksüz 9 ay önce

Anlaşmamızı yaptık ne zaman teslim yapilacak

Avatar
Ayse bolukbası 6 ay önce

Kura cekımı ne zaman

banner182

banner181