Altındağ’da kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor!
Altındağ’da kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, yol açma çalışmalarına devam ediyor. Hem yeni yollar açan, hem de 2 arabanın bile yan yana geçmekte zorlandığı caddelerde yol genişletme çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi, Altındağlılardan tam not alıyor.

Geniş ve konforlu yollar
4 ayrı mahallede yol açma ve genişletme çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Başkan Tiryaki, “Başpınar Mahallesi 1131 cadde, 2695 cadde, 1109/1 cadde, 1050 sokak ve 1219/3 sokakta, Feridun Çelik Mahallesi 1695 sokakta yepyeni ve konforlu yollar açtık. Gültepe Mahallesi 1050 caddede servis yolu açarak yolu genişlettik. Karapürçek Mahallesi 530 cadde ve buraya bağlı yollarda ise malzemeli bakım çalışması gerçekleştirdik.” dedi.

Altındağlı vatandaşlara, çalışmalara verdikleri destekten dolayı da teşekkür eden Başkan Tiryaki, açılan yollarda atılan her adımın Altındağlı vatandaşlara mutluluk getirmesini temenni etti.

“Asfalt çalışmaları çok yakında başlayacak.”
Başkan Tiryaki çalışmaların yalnızca yol açmak ya da genişletmekle sınırlı kalmadığının da altını çizdi. Açılan tüm yolların asfaltlandığını belirten Tiryaki, mevsim koşullarının elverişli hale gelmesiyle birlikte, ilçe genelinde geniş kapsamlı bir asfalt çalışması gerçekleştireceklerinin de müjdesini verdi.

“Bugüne kadar Altındağ’da 380 km yeni yol açtık.”
Göreve geldiği ilk günden itibaren yıkım ve yol açma çalışmalarını çok önemsediğini belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki,  “İmar planları biten yerlerde hızla yollar açtık, açmaya da devam ediyoruz. Bugüne kadar Altındağ’da 380 km yeni yol açarak, Altındağ’da yapılaşmanın önündeki engellerden birini de kaldırmış olduk. “ dedi.

Altındağ Belediyesi olarak sadece yol açmakla sınırlı kalmadıklarını da dile getiren Başkan Tiryaki, kaldırım, asfalt kaplama, bakım ve onarım çalışmaları yürüttüklerini de hatırlattı. Tiryaki, yeni açılan yolların hayat şartlarını daha da kolaylaştıracağını ifade ederek, gelişen Altındağ’a ancak bu tür yolların yakışacağını söyledi.


Altındağ Belediyesi
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 6 yıl önce

Baspinar 1096 sokak ne zaman olacak sizden bir cevap almak isteriz tesekkur eder iyi calismalar dilerim

banner182

banner181