Ankara Altındağ'da MiA 2 projesi yıkım çalışmaları için gün sayıyor!
Gelenek bu hafta da bozulmadı. Her hafta sonu Altındağlılarla aynı sofrada bir araya gelen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki, bu hafta Cumartesi günü İskitler ve Güneşevler mahalle sakinleri ile buluştu. Misafirleriyle tek tek ilgilenen Başkan Veysel Tiryaki, masaları dolaşarak herkese "Hoş geldin" dedi. Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Merkezi'ndeki etkinliğe 450 kişi katıldı.

Hava soğuk buluşmalar sıcak
Geleneksel hale gelen hafta sonu kahvaltılarında hemşehrileri ile bir araya gelen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, vatandaşlarla yakından ilgilendi. Kahvaltı sonrasında yanına gelen vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen ve verilen notları dikkatlice cebine koyan Başkan Veysel Tiryaki, Altındağ Belediyesi olarak bu buluşmalardan hiçbir karşılık beklemediklerinin altını çizdi. Tam 10 yıldır bu kahvaltı programlarını düzenlediklerini hatırlatan Başkan Tiryaki, aynı mahallede oturduğu halde birbirine tanımayan insanların bu buluşmalar sayesinde aynı masa etrafında buluştuğunu ve dostluk ilişkilerinin arttığına vurgu yaptı.

Kahvaltı programına katılan herkese teşekkür eden Başkan Tiryaki, İskitler Mahallesi'ne ilişkin kısa bir bilgi de verdi. Başkan Tiryaki, İskitler Mahallesi'nde MİA 2 projesinin olduğu alanda Büyükşehir'in yetkiyi Altındağ Belediyesi'ne verdiğini ve çok yakında bu alanda yıkım çalışmalarına başlayacaklarını mahalle sakinlerine duyurdu.

Altındağ Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181