Ankara Çinçin'de 4. etap çalışmaları başladı!
Daha önce 3 etapta kavgasız gürültüsüz kentsel dönüşüm projesini tamamlayan ve hak sahiplerine evlerini teslim eden Altındağ Belediyesi, 4'üncü etabın startını verdi. Toplam 880 gecekondunun yıkıldığı 24505/1 ve 2 numaralı parsellerde, 40 bin metrekareye yakın bir alanda, modern konutlar için düğmeye basıldı.

"Bu etapta müteahhitlerle çalışıyoruz."
Çinçin 4'üncü etapta yürütülen kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi veren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "Bu etapta önceki etaplardan farklı olarak TOKİ yerine müteahhitlerle çalışıyoruz. Parseller müteahhitlere ihale edildi ve çalışmalar başladı. 24505/1 parselde 2+1, 3+1 ve 4+1 toplam 276 daire ve 10 dükkan, 24505/2 parselde ise 2+1, 3+1 ve 4+1 toplam 260 daire ve 5 dükkan en kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek." dedi.

Çinçin'in geçirdiği değişim hakkında bilgi veren Başkan Tiryaki, Çinçin'de 3 etaptan oluşan kentsel dönüşümçalışması kapsamında; 1, 2 ve 3'üncü etaplarda toplam 6025 gecekondunun kavgasız gürültüsüz, hak sahipleri mağdur edilmeden yıkıldığını ve konutların hak sahiplerine teslim edildiğinin de altını çizdi. Başkan Tiryaki "Daha önceki 3 etapta nasıl hak sahiplerinin haklarını kendi hakkımız gibi gözettiysek ve kimseyi mağdur etmediysek, bu etapta da aynısı olacak. Bizim kentsel dönüşüm çalışmalarına nasıl yaklaştığımızı, tavrımızı ve tarzımızı merak edenler, bu zamana kadar başarıyla tamamladığımız etaplardaki tanıdıklarına, eşlerine ve dostlarına sorabilirler." dedi.

Gazete Altındağ


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181