Ankara Hacıkadın kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak?
Hacıkadın Deresi üzerinden bulunacak olan Ankara Hacıkadın kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Ankara Hacıkadın kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak sorusunun cevabı şu şekilde; 800'e yakın hak sahibinin bulunduğu projede hak sahipleri ile toplantı yapıldı. Parselasyon planlarının hazır olduğu Keçiören Hacıkadın kentsel dönüşüm projesinde tapu ve tescil işlemleri başlayacak. Ayrıca yılsonuna kadar bu işlemlerin de bitmesi bekleniyor.

Keçiören'in 3. kentsel dönüşüm projesi olan Hacıkadın kensel dönüşüm projesi kapsamında 6 bin konutun inşa edileceği öngörülüyor. 68 hektarlık alanda inşa edilecek olan Hacıkadın kensel dönüşüm projesinin adı bir vadi projesi şeklinde yapılacağı için Şelaleler Vadisi kentsel dönüşüm projesi olarak belirlendi.

Ankara Keçiören Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Keçiören Hacıkadın Vadisi projesi 2018 içerisinde Macera Parkı, üzüm bağları ve üzüm festival alanlarının yanı sıra kültür merkezi, AVM ile Oyun Kalesi yer alacak. ​Proje alanı eğimli ve zor bir arazi olduğu için bu arazide konut yapılacak yerler ayrılacak diğer yerler ise tamamen yeşil alan olarak planlanacak.

Ankara Hacıkadın kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nur 6 yıl önce

Nezaman yapılmaya başlayacak

Avatar
Savaş aykutluğ 5 yıl önce

Vadi yapılacak çok deyer kazanacak dediler ev aldık 5 senedir ses yok ne zaman başlayacaklar

Avatar
Muamer 3 yıl önce

Umudu kestik yaslandik artik

banner182

banner181