Ankara Keçiören Yükseltepe'de tapu dağıtımı başladı!
Keçiören Belediyesi tarafından çarpık kentleşmenin önüne geçmek ve sürdürülebilir bir kentsel gelişim sağlamak amacıyla yapılan Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde tapu dağıtımına başlandı.

Modern Binalar Yükseliyor
Keçiören riskli yapılardan arındırarak yaşam kalitesi yüksek, modern kentleşmeyi sağlayacak 1 milyon 79 bin metrekarelik dönüşüm alanına sahip projenin ilk etabında bin 271 konut inşa ediliyor. Keçiören Belediyesi'nin yaptığı Kentsel Dönüşüm Projesiyle bin 727 gecekondu, yerini modern ve güvenli konutlara bırakacak. Tapulu bin 180 gecekonduda yaşayan hak sahipleri müteahhitlerle doğrudan anlaşarak, yeni, modern binalarına kavuşacak.

22 Konut Sahibine Tapu Verildi
Tapusu olmayan gecekondu sahipleri için yapılan 451 sosyal konutlar ise bitme aşamasına geldi, şu ana kadar 22 konut sahibi tapusuna kavuştu. Sosyal konutlar ve Vadikent konutları haricinde Tepekent Projesinde de ruhsatın alınmasının ardından hafriyat çalışması başladı. Tepekent Projesi için 60 gecekondu yıkılırken 250 yeni konut yapılacak. İçerisinde iş merkezlerinin de olacağı bu çalışma ile Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi son hızla devam edecek.

Posta Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 7 yıl önce

Tapu dagıtımı başladı ama tapu alanlar taşınamıyor alt yapı yok çevre düzenleme yok 6 aydır hiç bir çalışmada yok

banner182

banner181