Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor!
Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Kanuni Mahallesi’nde ve Yükseltepe Çorum Caddesi güzergâhında yürütülen kentsel dönüşüm ve çevre temizliği çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
 
Keçiören Belediyesi’nin çevre düzenleme ve yeşil alan projeleriyle daha yaşanabilir bir hale gelen ilçede, Kanuni Mahallesi Genç Osman Lisesi karşısında yer alan gecekonduluk alanda düzenleme ve temizlik çalışmaları sürüyor. 14 gecekondu ve 72 barakanın yıkımının ardından ortaya çıkan hafriyat Keçiören Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünün görevlendirdiği ekipler tarafından temizleniyor.
 
Yükseltepe Çorum Caddesi güzergâhında ise 4 gecekondu ile 52 barakanın yıkımı gerçekleştirildi. Kanuni Mahallesi ile Yükseltepe Çorum Caddesi güzergâhında devam eden çevre temizliği ve hafriyat çalışmalarının ardından görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması, modern kent anlayışına uygun çevre düzenlemesinin hayata geçirilmesi hedefleniyor.
 
“MODERN BİR KEÇİÖREN İNŞA EDİYORUZ”
Altyapı, üst yapı ve yeşil alan çalışmalarıyla sık sık gündeme gelen Keçiören’de, eski yapılar yıkılarak kent estetiği öne çıkarılıyor. Yeni yapılaşmanın yoğun olduğu yerlerde harabe halde bulunan gecekonduların yıkımının ardından, o alanlarda yapılan düzenlemeler vatandaşa hareket alanı sağlıyor. Nüfus artışına paralel olarak yerleşim alanlarındaki saha çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Yaşam şartlarını daha kaliteli bir seviyeye ulaştırmak adına görüntü kirliliği yaratan harabe haldeki gecekonduları yıkarak bu alanları daha estetik hale getirmeye çalışıyoruz. Amacımız, ilçemizin her yerinde modern kent anlayışını hayata geçirmektir” dedi.

Mahalle sakinleri de saha çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, Başkan Ak ve ekibine teşekkür etti.

Keçiören Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181