Keçiören Yükseltepe kentsel dönüşüm projesi son durum!
Keçiören Belediyesi tarafından hayata geçirilen Keçiören Yükseltepe kentsel dönüşüm projesi son durum belli oldu.

1 milyon 79 bin metrekarelik dönüşüm alanına sahip olan Keçiören Yükseltepe kentsel dönüşüm projesinde tapulu 1180 tane gecekonduda yaşayan hak sahipleri müteahhitlerle doğrudan anlaşarak, yeni, modern binalarına kavuşuyor. Keçiören Yükseltepe kentsel dönüşüm projesinde tapusu olmayan gecekondu sahipleri için yapılan 451 sosyal konut için ise tapu dağıtımı devam ediyor.

İlk etabında 1271 konutun inşa edileceği Keçiören Yükseltepe kentsel dönüşüm projesiyle 1727 gecekondu, yerini modern ve güvenli konutlara bırakıyor. İzolasyon, ısı yalıtımı, mantolaması olan güvenlik, 3 asansör ve merkezi ısıtmalı konutlar 100 metrekarede 14-15 katlı ve 2+1 olarak tasarlandığı Keçiören Yükseltepe kentsel dönüşüm projesinde sosyal konutlar haricindeki diğer konutlar ise 3 +1, 4 +1, 2 + 1 olarak 14 ve 17 kat arası planlanıyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181