Kentsel dönüşümde Ankara'nın örnek ilçesi: Mamak!
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün başkanlığında toplanan Belediye Meclisi 2015 yılı faaliyet raporunu oy çokluğuyla kabul etti. 7 yıldır insanı merkeze alan bir anlayışla çalışmaları yürüttüklerini kaydeden Mesut Akgül, Mamak'ın Başkent'in en önde ilerleyen ilçelerinden biri olduğunun altını çizerek, "Mamak'a sosyal ve kültürel belediyeciliğin yanı sıra kalıcı eserler kazandırdık" dedi. Akgül, "30'un üzerinde dev tesisi ilçemize kazandırdık. Bilgi evleri, aile merkezleri, gençlik ve kültür merkezlerimiz, spor ve sosyal tesislerimizle toplumun her kesiminden ve her yaştan vatandaşımıza ulaştık. Hizmetlerimizin ve emeğimiz ilçemizin her köşesine yansıdı" dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ÖRNEK İLÇEYİZ
Kentsel dönüşüm ve rekreasyon projelerimizle Başkentin örnek gösterilen ilçesi haline geldik diyen Akgül, "2015 yılı içerisinde ilçemizde 778 iskan, 580 yapı ruhsatı vererek yapılaşmanın önündeki engelleri kaldırdık. Park sayımızı 327'ye çıkararak Mamaklıların rahat nefes alabileceği alanlar oluşturduk. Planlı ve kararlı bir şekilde yürüttüğümüz projelerimiz sayesinde, Mamak'ın gecekondu bölgesi olduğu algısını değiştirerek, dönüşüm projelerimizle örnek gösterilir hale geldik" dedi. Faaliyet raporuyla ilgili tüm soruları tek tek cevaplayarak meclis üyelerini bilgilendiren Akgül, Mamak'ta yaşanan büyük değişim ve dönüşümün önümüzdeki yıllarda da tüm hızıyla devam edeceğini dile getirdi.

Habertürk Ankara Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181