Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm projesinde kalan konutlar için kura tarihi 26 Temmuz!
Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde  yürütülen Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Karacaören mevkiinde gecekondu sahipleri için inşa edilen 250 konuttan geriye kalan 145 konut için 26 Temmuz Çarşamba günü kura çekilişi yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren tüm kentsel dönüşüm projelerinde gecekondusu olan vatandaşların katılabileceği Karacaören’deki konutların kura çekimi, Gençlik Parkı Tiyatro Salonu’nda Çarşamba günü saat 14.30’da noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Başkent’in giriş kapısı Esenboğa Havalimanı Yolu üzerinde bulunan Kuzey Ankara Projesi’nde, daha önce hak sahipleri için üretilen toplam 8 bin 100 konutun inşası tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmişti. Bölgede bulunan 5 bin 807 gecekondu, Büyükşehir tarafından yıkılmıştı. Proje kapsamında ticari konutların yapımı devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181