Mamak kentsel dönüşüm 7. etapta çalışmalar başladı!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Mamak Kentsel dönüşüm 7. etapta çalışmalar başladı.

Ankara Mamak Dutluk Mahallesi'nde inşa edilen Mamak Kentsel dönüşüm 7. etap projesi 16 bin 975 metrekare alanda yükselecek. 356 adet konutun yer alacağı Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 7. Etap kapsamında 1424 kişinin yaşayacağı öngörülüyor.

5 bloktan oluşacak olan Mamak Kentsel dönüşüm 7. etap projesi kapsamında bloklar 16 ve 11 katlı olarak inşa edilecek. 91.097.438,88 TL proje bedeline sahip olan projede kapalı otopark, nizamiye ve sosyal alanlar, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, park alanları bulunacak.

2+1 ve 3+1 planındaki daire seçeneklerinin yer alacağı Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap kapsamında daireler 120 metrekare, 100 metrelare, 80 metrekare ve 71 metrekare büyüklüğünde inşa edilecek.  Çalışmaların devam ettiği projenin 2020 yılının ortalarında teslimlerin yapılması planlanıyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arif 5 yıl önce

7 Co etab ne zaman başlayacak

Avatar
Arif 5 yıl önce

Yedinci etab ne zaman. Başlayacak

Avatar
Ahmet yıldız 1 yıl önce

Ankara Mamak'ta 7 etapta teslim edilen 480 konutun 6ay oldu halen tapuları verilmedi ne zaman verilecek

banner182

banner181