Mamak kentsel dönüşüm ne zaman bitecek?
14 mahalleyi kapsayan Mamak kentsel dönüşüm ne zaman bitecek sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Mamak kentsel dönüşüm ne zaman bitecek sorusunun cevabı şu şekilde; 11 etaptan oluşacak projede çalışmalar hızla devam ediyor. ÇED aşamasında olan 7. etapta inşaat çalışmaları başlayacak. Etap etap inşa edilecek projde 7. etabın 2020 yılının ortalarında teslimlerin yapılması planlanıyor.

Ankara Mamak Dutluk Mahallesi'nde inşa edilen Mamak Kentsel dönüşüm 7. etap projesi 16 bin 975 metrekare alanda yükselecek. 91.097.438,88 TL proje bedeline sahip olan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 7. Etap kapsamında 1424 kişinin yaşayacağı öngörülüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, TOKİ ve Mamak Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilecek olan Yeni Mamak kentsel dönüşüm projesi toplam 11 etaptan oluşacak. Çalışmaların devam ettiği projede 50 bin konut, 500 iş merkezi, dev rekreasyon alanları, 200 bin kişilik modern yaşam alanı, sosyal tesisler ve camiler bulunacak.

7 milyon metrekarelik alanda uygulanacak olan Yeni Mamak kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar hızla devam ediyor. 13 bin 497 gecekondunun bulunduğu alanda yıkım çalışmaları ve anlaşmalar hızla devam ediyor.

Yeni Mamak kentsel dönüşüm projesi son durum ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gülcan cetin verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum beni aydınlattığın çünkü biz 10 yıldan fazladır bekliyoruz evimizin son teslimi nezaman olacak aceba çok teşekkürler iyi gunler 3 yıl önce

banner182

banner181