Mamak'ta konutlar yenileniyor!
Geçtiğimiz ekim ayında temelleri atılan 870 konutun inşaatı hızla yükseliyor. Kentsel dönüşümün simgesi haline gelen ilçede, konutların yapımı devam ederken, yeni binalar için temel kazılan da tüm hızıyla sürüyor. Her geçen gün daha fazla değer kazanan ilçede gecekondu izleri siliniyor. 574 bin metrekarelik alanda inşaatlan yüzde 15 seviyesine ulaşan projede 5 bin 420 konut yapılacak.

Kentsel dönüşüm ile en büyük kazancı Mamaklıların elde edeceğinin altını çizen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, emlak ve inşaat sektörünün de kentsel dönüşüm projeleriyle hareket kazandığını kaydetti. Hedeflerinin her alanda yükselen bir üçe inşa etmek olduğunu belirten Akgül, "Muhteşem bir yaşam alanı üzerine oturtulan proje ile üç mahallemizde yeni bir yaşam başlayacak. Proje kapsamında konutların yanı sıra, 4 adet cami, 2 adet ticaret merkezi, 4 adet okul, 1 adet (Aşevi) Kızılay Binası ve 2 adet sosyal kültürel tesis yapılacak" dedi.

Başkent Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181