Akkent Paradise Gardens'ta talihli arabasını aldı!
Akkent Paradise Gardens, kapalı yüzme havuzundan mini golfe kadar yirmiden fazla sosyal donatısıyla Ankaralılardan yoğun ilgi görüyor. Farklı daire seçenekleri, 75 dönüm peyzaj alanı, işletmesi kolay ve bakımı ekonomik konut anlayışıyla Akkent, yaşam standartlarını yükselten prestijli bir hayat sunuyor. Ankara'nın en önemli projelerinden olan Akkent Paradise Gardens, özellikle çocuklu aileler için bölgenin en prestijli projesi olmasıyla da yatırımcıların beğenisini topluyor. 

Ünal Akpınar İnşaat'ın Batıkent'te hayata geçirdiği Akkent Paradise Gardens Konut projesinden ev alanların katılımıyla gerçekleşen ve Mercedes Benz B180 CDI otomobil kazanma şansı sunan kampanyanın, kazanan talihlisi anahtarını ünlü oyuncu Doğa Rutkay'm elinden aldı. Araç teslim töreninde projeye dair müjdeli haberi Doğa Rutkay açıkladı. Ünal Akpınar AŞ Genel Müdürü Birol Akpınar ve Gayrimenkul Koordinatörü Haluk Aktüre'nin de eşlik ettiği törende Akkent Paradise Gardens'tan ev almak isteyenleri sevindiren haberi Doğa Rutkay verdi. Ev sahibi olmak isteyenler için önemli avantajların sağlandığına değinen Doğa Rutkay, Akkent Paradise Gardens'da peşinatsız esnek ödeme planlarının da içinde bulunduğu kişiye özel ödeme imkanlarının yaratıldığını, "istediğin zaman öde" modelinin uygulamaya konulduğunu müjdeledi. Rutkay, Akkent bahar kampanyasının mart, nisan ve mayıs aylarında devam edeceğini, Ankara'da Akkent'ten ev almanın tam zamanı olduğunu belirtti. 

Sabah Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181