Anka Batı Yaşamkent'te yükseliyor!
Başkent'in değeri en hızlı yükselen bölgelerinden biri olan Yaşamkent'in, markalaşma yolunda ilerlediğini söyleyen Anka Batı Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Yüksel, "Bölgedeki birbirinden prestijli birçok yapı, 2000'lerde kurulan Yaşamkent Mahallesi'nin koşar adımlarla değerlenmesini sağladı" dedi. Yüksel, bölgede tüketicinin ihtiyacına yönelik olarak çok katlı prestijli plazaların ve konut projelerinin arttığına dikkat çekti. Son projeleri Anka Batı'yı da tüketicinin ihtiyaçlarına göre yapılandırdıklarını belirten Yüksel şu bilgileri paylaştı:

"Dıştan komple ses ve ısı yalıtımı uygulanan Anka Batı'da asansörlerden yangın algılama sistemlerine kadar tüm detaylara dikkat ettik. Enerji verimliliği sağlamak amacıyla Merkezi Kaskad Yoğuşmalı Sistem kullanarak yapılandırdığımız Anka Batı'da jeneratörden yangın deposuna kadar birçok ayrıntı bulunuyor. Her şeyden önce, farklılığı marka değerinin temeline koyan firmamız, 4.5 metre tavan yüksekliğine sahip iş yerleri ve 3 metre tavan yüksekliğine sahip konutlarıyla ev sahibi adaylarına ferahlığı, lüksü ve konforu vaat ediyor. Zarif peyzajı ile büyüklerin de çocukların da zevkle kullanacağı yeşil alanlar içinde; kamelya, çocuk oyun alanı, basketbol sahası ile şehrin içinde küçük bir şehir oluşturduğumuz Anka Batı'da ev ve iş yeri sahipleri sitelerinden dışarı çıkmak istemeyecek."

Hürriyet Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181