Ankara Alacaatlı inşaat projeleri!
Ankara Alacaatlı inşaat projeleri listesini sizler için araştırdık. TÜİK tarafından yayınlanan Eylül 2018 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %9,2 bir azalışla gözlemlenerek toplam satış 127 bin 327 oldu. Ankara ise %8,9 pay ve 11 bin 368 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti.

Çankaya ilçesine bağlı olan Alacaatlı ev projeleri çalışmaları devam ediyor. Ankara'nın ilçeleri arasında yer alan Alacaatlı konut projeleri için çalışmalar hızla devam ediyor.

İşte Ankara Alacaatlı inşaat projeleri listesi;

Arte Blue
19 bin 122 metrekare arsa alanında inşa edilen Arte Blue projesi Ankara Çayyolu'nda yükseliyor.​ 2+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan Arte Blue projesinde daire alanları 130 metrekare ile 249 metrekare arasında değişiyor. Sosyal donatı alanları da bulunan Arte Blue projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, dinlenme alanları yer alıyor. Arte Blue lokasyonu için tıklayınız.

Yaşam Kule Ankara
Hamitoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yaşam Kule Ankara projesinde 400 adet konut ve 21 adet ticari birim bulunuyor. 16.500 metrekare alanda inşa edilen  Yaşam Kule Ankara projesinde yarı olimpik yüzme havuzu, güneşlenme terası, fitness club, sauna, buhar odası, masaj odası, tenis kortu, basketbol sahası, halı saha, masa tenisi ve kapalı otopark imkanları sizlere sunuluyor. Yaşam Kule Ankara lokasyonu için tıklayınız.

Nevalife Ankara
182 konuttan oluşan Nevalife Ankara projesinde daireler 220 metrekare olarak tasarlanıyor. Ata Grup İnşaat A.Ş. imzası ile tamamı 4+1 dairelerden oluşan Nevalife Ankara projesinde her daireye özel 2 araçlık açık- kapalı otoparkı bulunuyor. 80 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip olan Nevalife Ankara projesinde 32 adet ticari ünite bulunuyor. Nevalife Ankara lokasyonu için tıklayınız.

Relax Plus Ankara
1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Relax Plus Ankara projesinde 1500 konut yer alıyor. 17 katlı 7 bloktan oluşan projede yarı olimpik yüzme havuzu, fitness, plates, jimnastik, açık hava spor kompleksleri, çocuk oyun parkı, süs havuzları, kamelyalar, 4 adet sauna, 2 adet buhar odası, 2 adet türk hamamı, masaj ve kese odaları, cep sineması, oyun odası ve yürüyüş yolları bulunuyor. Relax Plus Ankara satış ofisi için tıklayınız.

Ankara Alacaatlı inşaat projeleri listesini sizler için derledik. Çankaya Alacaatlı konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181