Ankara Batıkent inşaat projeleri!
Ankara Batıkent inşaat projeleri listesini sizler için derledik. TÜİK tarafından yayınlanan Eylül 2018 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %9,2 bir azalışla gözlemlenerek toplam satış 127 bin 327 oldu. Ankara ise %8,9 pay ve 11 bin 368 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti.

Yenimahalle ilçesinde yer alan Ankara Batıkent ev projeleri çalışmaları devam ediyor. Kentsel dönüşüm ve markalı konut projelerinin hayat bulduğu bölgelerden biri olan Ankara Batıkent konut projeleri 2018 yatırımcının da ilgisini çekiyor.

İşte Ankara Batıkent inşaat projeleri listesi

Gala Batıkent projesi
Kızıltoprak Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Gala Batıkent projesi 43 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. 1+1 ve 2+1 daire tiplerinin yer aldığı Gala Batıkent projesinde dairelerin büyüklükleri 40 ila 70 metrekare arasında değişim gösteriyor. Gala Batıkent projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Best Point Batıkent projesi
1+1 ve 2+1 daire tiplerinden oluşan Best Point Batıkent projesi 1687 konuttan oluşuyor. 175 bin 790 metrekare inşaat alanına sahip olan Best Point Batıkent projesinde 1227 adet 1+1, 448 adet 2+1 ve 12 adet kapıcı dairesi bulunuyor. Best Point Batıkent projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nevadium Batıkent Konutları
Batıkent'e yeni bir yaşam alanı kazandırmayı hedefleyen Nevadium Batıkent Konutları'nda 7 bin metrekare dükkan alanı da alıcılarına sunuluyor. Nevadium Batıkent projesi 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine sahip. Nevadium Batıkent Konutları teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Ankara Batıkent inşaat projeleri listesini sizler için derledik. Ankara Batıkent konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181