Ankara Beytepe konut projeleri!
Konut üretiminin hızla devam ettiği Ankara Beytepe konut projeleri listesini sizler için derledik. Ankara Beytepe konut projeleri birbiri ardına yükselmeye devam ederken Çankaya'da eski kazandıran günlerine dönmeye başladı. Hacettepe Üniversitesi Kampüsünün bulunduğu Beytepe ilçesinde markalı konut projeleri yükselmeye devam ediyor. İşte Ankara Beytepe konut projeleri

Duru Beytepe
Tona Yapı ve Safe İnşaat A.Ş. imzası ile hayata geçirilen Duru Beytepe projesi 484 konuttan oluşuyor.​ 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekeleri bulunan Duru Beytepe projesinde dairelerin büyüklükleri 202 metrekare ila 501 metrekare arasında değişiyor. Duru Beytepe teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Elit Manzara Beytepe
37 bin 600 metrekare inşaat alanına sahip olan Elit Manzara Beytepe projesinde daireler şehir manzarası görüyor. 13 bin 751 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Elit Manzara Beytepe'de 119 adet daire bulunuyor. Elit Manzara Beytepe daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Rast İnşaat Beytepe projesi
Rast İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Rast İnşaat Beytepe projesi 11 ve 36 katlı 4 blok olarak tasarlanıyor. Ankara Beytepe Konut Projeleri arasında öne çıkan 24 bin 650 metrekare arazi alanı üzerinde inşa edilen Rast İnşaat Beytepe projesi Ankara Çankaya'da hayata geçiriliyor. Rast İnşaat Beytepe projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

MiaVita Beytepe projesi
Ankara Beytepe'de hayata geçirilen MiaVita Beytepe projesi Anadolu Akaryakıt ve Ticaret Ltd. Şti. güvencesi ile yükseliyor. 5 bin metrekare parsel alanda inşa edilen MiaVita Beytepe projesi 114 adet daireden oluşuyor. MiaVita Beytepe projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Kale Beytepe
Kocamanlar Alüminyum imzası ile hayata geçirilecek olan Kale Beytepe projesi Ankara Çankaya'da yükselecek. 25 katlı tek blok olarak tasarlanacak olan Kale Beytepe projesinde 50 adet daire yer alacak. Kale Beytepe teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.


Ankara Beytepe Konut Projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLi / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181