Ankara bitmiş konut projeleri 2019!
Yeni bir konut arayışında olan kişilerin merak ettiği Ankara bitmiş konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik.

Türkiye genelinde ortalama kira fiyatı 1.307 TL civarındayken Ankara ortalama kira fiyatları 2019 kapsamında 1.180 TL civarındadır. Metrekare bazında ortalama kiralar Türkiye genelinde 12 TL iken Ankara kiralık ev fiyatları metrekare bazında ortalama 10 TL'dir. Ankara'da geri dönüş süresi 17 yıl olarak gerçekleşmekte.

İşte Ankara bitmiş konut projeleri 2019 listesi;

​Ege Vadisi
Ankara Çankaya'da 600 milyon TL yatırımla yükselen Sinpaş GYO Ege Vadisi projesinde Efes Evleri, Foça Evleri, Datça Evleri, Cunda Evleri, Karşıyaka Rezidans ve Ege Residence blokları bulunuyor. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Ege Vadisi Ankara projesi İstanbul’daki Ege Yakası projesinde olduğu gibi isimlerini Ege’den alan Alaçatı, Assos, Cunda ve Foça Evleri yer alıyor. Ege Vadisi detayları için tıklayınız.

​Atabilge İncek
15 adet 2+1, 137 adet 3+1 ve 544 adet 4+1 daire tipleri bulunan Atabilge İncek S.S. Atabilge İncek Yapı Kooperatifi tarafından inşa edildi. Blokların 33, 34 ve 36 katlı olarak tasarlandığı Atabilge İncek Konutları projesinde toplam 696 konut yer alıyor. Atabilge İncek detayları için tıklayınız.

Marina Ankara
​Sinpaş Yapı imzası ile Ankara Oran'da yükselen Marina Ankara projesinde blokların ikisi 39, diğeri ise 44 kattan meydana geliyor. 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı konut tiplerinin yer aldığı projede spor alanları, su-ışık gösterileri, restoranlar, deniz feneri, şelaleler, kafeler, bisiklet yolları, Yaşam Köprüsü, Tropik Ada, iskeleler, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, Marina Caddesi ve Su Sediri yer alıyor. Marina Ankara detayları için tıklayınız.

​One Tower Oran
2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 rezidans dairelere sahip olan One Tower Oran satılık daireleri büyüklükleri brüt olarak 113 metrekare ila 256 metrekare arasında değişim gösteriyor. Ankara'da şehrin prestijli çekim merkezi olan Oran'da yükselen projede avm, havuz, spor salonu, baseketbol sahası imkanı bulunuyor. One Tower detayları için tıklayınız.

Ankara bitmiş konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. Ankara konut projeleri 2019 teslim ve Ankara biten konut projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181