Ankara'da eğlence ve sanatın buluştuğu proje!
2012 yılının Aralık ayında temeli atılan ve kısa sürede Ankara’nın gözde projeleri arasında yerini alan Uptown İncek fark yaratan detayları ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Toplam 226 konuttan oluşan proje konut sahiplerine aileleri ile zaman geçirebilecekleri keyifli alanlar yaratması ile fark yaratan projelerin başında geliyor.

Hem yetişkinlerin hem de çocukların ilgisini çekecek town konseptleri ile öne çıkan Uptown İncek’te hayata geçecek “Gurme Town” birbirinden renkli workshopları, “Soundtown” müzik dolu anları, “ Art town” sanatla ilgilenebileceğiniz atmosferi ve “Minitown” çocuklarınızın ödevlerini yapıp güvenle eğlenebileceği bir ortam yaratıyor. Ayrıca Joytown, Officetown ve Gymtown konseptleri de ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile öne çıkıyor.

Kasım ayında teslim edilecek olan Uptown İncek’te yepyeni bir yaşam anlayışı oluşuyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181