Ankara'da hemen teslim 7 proje ve fiyatları!
İnşaat sektörünün nabzını tutan şehirler arasında yer alan Ankara'da projelerini 3 ay ile 6 ay arasında değişen sürelerde erken teslim etmeye başlayan şirketler gerek konut alıcılarına gerekse de yatırımcılarına avantaj oluşturmayı amaçlıyor.

Peki Ankara'da satışı yapılarak hemen teslimi gerçekleşen konut projeleri hangileri? Hangi projeler ilgi görüyor? Yeni konut projelerindeki hemen teslim fiyatları ne kadar? İşte hemen teslim dairelerde merak edilenler ve yanıtları;

MOGAN GÖLÜ MANZARASI BULUNAN İNCEK LOFT'TA YAŞAM BAŞLADI

1.199 konuttan oluşan İncek Loft projesi Akfen İnşaat imzası taşıyor. Ankara İncek'te hayata geçirilen projede 2 bin 65 araçlık otopark alanı bulunuyor. Yüzde 75 peyzaj ve donatı alanları bulunan İncek Loft projesinde 2 km uzunluğunda yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları gibi geniş spor alanları, Ankara’da bir ilk olan profesyonel gözlem evi, cep sineması, parti evi, hobi atölyesi, çocuk oyun parkı gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 6 Adet 20-30 katlı Yüksek Evler; 11 Adet 4-7 katlı Ankara Evleri; 7 adet 6-9 katlı Teras Evleri bulunan projede 1+1’den 6,5+1’e kadar 71 metrekare ile 562 metrekare arasında farklı tip ve büyüklükte daireler bulunuyor.
Web: www.incekloft.com.tr

ANKARA'YA HOME OFİS KONSEPTİNDE PROJE; KULE EVO
Besa Grup imzası ile hayata geçirilen Kule Evo projesinde hayat Mayıs ayında başladı. Ankara'nın en hareketli bölgelerinden biri olan Eskişehir Yolu'nda inşa edilen Kule Evo projesi home ofis konseptinde inşa ediliyor. Öğrenciler, yalnız yaşayanlar, evi ile ofisini bir araya getirmek isteyenler için tasarlanan proje 1+1 ile 2+1 dairelerden oluşuyor. 39 adet asma katlı mağaza bulunan Kule Evo projesinde fitness center, yüzme havuzu, sauna, toplantı salonu, lobby ve resepsiyon, 7/24 güvenlik, otopark vale, daire temizlik, kuru temizleme, kiralanabilir depo alanları, terzi, restoran, kafeterya ve alışveriş merkezi de yer alıyor. 
Web: www.kuleevo.com

ONS İNCEK RESİDENCE'DE YAŞAM BU AY BAŞLADI
Ons İnşaat imzası taşıyan ONS İncek projesi 41, 43 ve 45 katlı 3 bloktan oluşuyor. 997 kapasiteli kapalı otopark ve 273 kapasiteli açık otopark bulunan ONS İncek Residence projesinde  558 adet 1+1 (58 metrekare), 416 adet 2+1 (84-86 metrekare), 10 adet 2+1 dubleks ve 8 adet 3+1 dubleks (135 metrekare) olarak tasarlanıyor. Projede 46 ticari ünite bulunuyor. Ankara İncek bölgesinde yükselen ONS İncek Residence projesinde 5.500 metrekare sosyal yaşam alanının içerisinde, alışveriş merkezi, fitness spa, rent a car hizmeti, sağlık yardımı, bakım hizmeti, rezervasyon imkanı, özel davet organizasyonları teknik destek hizmeti, çiçek bakımı, gün boyu kat servisi hizmetleri sunuluyor.
Web: www.onsincek.com

RELAX GÖKSU'DA TESLİMLER EKİM'DE YAPILACAK
Fırat Life Style güvencesiyle hayata geçirilen Relax Göksu projesi Eryaman'da inşa ediliyor. 15 bin metrekarelik alana sahip olan proje Göksu göletine yakın bir bölgede bulanuyor. 5 blokta toplam 1209 konuttan oluşan Relax Göksu rekreasyon alanlarına yakınlığı ve kolay ulaşım seçenekleriyle de konforlu bir yaşam sunuyor. 1+0 ve 1+1 daire seçenekleri bulunan projede fitness salonu, kapalı havuz, sauna ve 24 Saat güvenlik bulunuyor. Relax Göksu projesinde yüzde 10 indirimli daire fiyatları 1+0 daireler de (30 metrekare) 76 bin 500 TL, 1+1 daireler ise (55 metrekare) 121 bin 500 TL olarak satışa sunuluyor.
Web: www.relaxgoksu.com

ETİMESGUT'A MODERN PROJE; KAYALAR TOWER
Kayalar Grup Yapı ve RCK Yapı imzası taşıyan Kayalar Tower projesi Etimesgut'ta inşa ediliyor. 6 bin 740 metrekarelik arsa alanına sahip olan proje 115 daire ve 23 dükkandan oluşuyor. Net 58 metrekare büyüklüğünde tasarlanan dairelerin bulunduğu projede dairelerin tamamı 1+1 olarak tasarlanıyor. Projede teslimler Aralık ayında gerçekleştirilecek.
Web: www.kayalartower.com

SOFA LOCA İLE YENİ BİR HAYAT...
Baş Yapı ve Solar Yapı imzası taşıyan Sofa Loca projesi 3+1 , 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirilen projesinin dairelerin büyüklükleri 182 ile 286 metrekare arasında değişiyor. Yüzde 75'i yeşil alanlardan oluşan Sofa Loca projesinde; fitness, squash salonu, spor salonları, hamam ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark imkanı sunuluyor. Sofa Loca projesinde daireler 732.000 TL-780.000 TL aralığında satışa sunuluyor.
Web: sofaloca.com


MEBUSKENT'TE SINIRLI SAYIDA 2+1 VE 3+1 SİZLERİ BEKLİYOR!
Aymor Grup imzası taşıyan Mebuskent projesinde sınırlı sayıda 2+1 ve 3+1 daire konut alıcılarını bekliyor. 10 blokta ve 602 daire şeklinde çok katlı konutlardan oluşan Mebuskent projesinde 5000 metrekarelik AVM de yer alıyor. Mebuskent projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sizlere sunuluyor. 2000 metrekarelik alanda spor kompleksi, botanik parkı, 13.650 metrekare yeşil alana kurulan golf sahası da bulunan Mebuskent projesinde Fitness Center, sauna-spa hizmeti ve Türk hamamı da bulunuyor. 
Web: www.mebuskent.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serpil aydın 7 yıl önce

İncek ve Eskişehir yolundaki dairelerin fiyatları?

Avatar
hamdi 7 yıl önce

bursa cadesi belediye blokları akibeti nedir saygılarımla

banner182

banner181