Ankara Eryaman konut projeleri!
Etimesgut ilçesine bağlı olan Ankara Eryaman konut projeleri listesini sizler için derledik. Markalı konut projelerinin uğrak noktası olan Ankara Eryaman konut projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. İşte Ankara Eryaman konut projeleri

Mesa Göksu projesi
2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin bulunması öngörülen Mesa Göksu projesi 12 blok olarak tasarlanacak. Markalı konut projesi üreticilerinden Mesa imzası taşıyan Mesa Göksu projesinin 1876 konuttan oluşması bekleniyor. Mesa Göksu projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Oyak Göksupark
73 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan Oyak Göksupark projesi 15 blok olarak tasarlanacak. Oyak İmzası ile hayata geçirilecek olan Oyak Göksupark projesi 1876 adet konut ve 7 ticari üniteden oluşacak. Oyak Göksupark daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Vaditepe Başpınar projesi
Tüm daireleri 4+1 seçeneğiyle tasarlanan Vaditepe Başpınar projesinde daire 170 metrekare büyüklüğe sahip. 2 bloktan oluşan Vaditepe Başpınar projesi Başpınar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Vaditepe Başpınar projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Arkadya Göksu Evleri
24 bin 462 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Arkadya Göksu Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 98 metrekare ila 158 metrekare arasında değişiyor. 10 ila 13 katlı 6 blok olarak tasarlanan Arkadya Göksu Evleri projesinde 18 adet dükkan bulunuyor. Arkadya Göksu Evleri daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Bulvar 312 projesi
Toplam 108 daireden oluşan Bulvar 312 projesinde  2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri tasarlanıyor. Daire büyüklüklerinin 95 ila 170 metrekare arasında değiştiği Bulvar 312 projesi Üçel İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Bulvar 312 projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Ankara Eryaman yeni konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181