Ankara Eskişehir Yolu inşaat projeleri!
Ankara Eskişehir Yolu inşaat projeleri listesini sizler için derledik. TÜİK tarafından yayınlanan Eylül 2018 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %9,2 bir azalışla gözlemlenerek toplam satış 127 bin 327 oldu. Ankara ise %8,9 pay ve 11 bin 368 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti.

Markalı konut projelerinin yer aldığı Eskişehir Yolu ev projeleri çalışmaları devam ediyor. Ankara'nın ilçeleri arasında yer alan Eskişehir Yolu konut projeleri için çalışmalar hızla devam ediyor.

İşte Ankara Eskişehir Yolu inşaat projeleri listesi;

​YDA Center
27 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen YDA Center projesinde ofislerinin büyüklükleri 57 ila 8000 metrekare arasında değişim gösteriyor. Toplam 567 ofisten oluşan projede kreş, konser alanı, AVM, toplantı salonları, market, spor salonu, elektrikli araç şarj istasyonu yer alıyor. Ankaray ve Metro duraklarını içinde barındıran projede direk olarak ofis bloğu içerisinden Ankaray ve metro duraklarına geçiş yapılabilecek. YDA Center fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Aqua Modern Ankara
Daire ve villalardan oluşan Aqua Modern Ankara projesinde mini hayvanat bahçesi, çim uçurtma alanı, tarım alanları, günlük süt, yumurtasını üreten tesisler, açık spor alanları, botanik bahçesi, çim paten alanı, şelale, açık / kapalı yüzme havuzu, otopark gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 2+1, 3+1, 4,5+1 ve 5+2 daire seçenekleri sunan projede daire alanları 87,18 metrekare ile 296,65 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Aqua Modern Ankara lokasyonu için tıklayınız.

​Mahall Ankara
40 bin 628 metrekare alan üzerinde yükselen Mahall Ankara projesinde 24 katlı iki blok konutlar için inşa ediliyor. Daire büyüklüklerinin 80 metrekare ila 730 metrekare arasında değişim gösterdiği projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri planlanıyor. 283 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip olan Mahall Ankara projesi RMJM Mimarlık ve Öncüoğlu Mimarlık ortaklığında inşa ediliyor. Mahall Ankara nerede? Tıklayınız.

​Sofa Loca
Emlak Konut GYO güvencesiyle Baş Yapı ve Solar Yapı imzası ile hayata geçirilen Emlak Konut Ankara Sofa Loca projesinde daireler 3+1 , 4+1 ve 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Daire büyüklüklerinin 182 ile 286 metrekare arasında değişim gösterdiği projenin yüzde 75'i yeşil alanlardan oluşuyor. Sofa Loca fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Ankara Eskişehir Yolu inşaat projeleri listesini sizler için derledik. Ankara Eskişehir Yolu konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181