Ankara Etimesgut inşaat projeleri!
Ankara Etimesgut inşaat projeleri listesini sizler için derledik. TÜİK tarafından yayınlanan Eylül 2018 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %9,2 bir azalışla gözlemlenerek toplam satış 127 bin 327 oldu. Ankara ise %8,9 pay ve 11 bin 368 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti.

Markalı konut projeleri ile dikkat çeken Etimesgut ev projeleri satışları sürüyor. Ankara'nın ilçeleri arasında yer alan Etimesgut konut projeleri için çalışmalar hızla devam ediyor.

İşte Ankara Etimesgut inşaat projeleri listesi​

Arkadya Göksu Evleri
2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerinden oluşan Arkadya Eryaman Göksu Evleri projesinde bloklar 10 ila 13 katlı olarak tasarlanıyor. Ankara Eryaman'da 258 adet konuttan oluşan projede 24 saat güvenlikli, çocuk parkı, spor sahası ve diğer yeşil alanlardan oluşan güvenli site bahçesi, açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası ve fitness salonları yer alıyor. Arkadya Göksu Evleri nerede? Tıklayınız.

Meydan Eryaman
Hemen tapu tesliminin yapıldığı projede 96 adet 3+1 daire, 454 adet 2+1 daire ve 51 adet farklı büyüklük ve tiplerde cadde mağazalar yer alıyor. 6 bin 700 metrekarelik peyzaj alanına sahip olan projede yürüyüş ve koşu parkurları, açık fitness sahası, çocuk oyun alanları, süs havuzları, kamelyalar tasarlanıyor. Meydan Eryaman fiyatları için tıklayınız.

Aqua Modern Ankara
Daire ve villalardan oluşan Aqua Modern Ankara projesinde mini hayvanat bahçesi, çim uçurtma alanı, tarım alanları, günlük süt, yumurtasını üreten tesisler, açık spor alanları, botanik bahçesi, çim paten alanı, şelale, açık / kapalı yüzme havuzu, otopark gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 2+1, 3+1, 4,5+1 ve 5+2 daire seçenekleri sunan projede daire alanları 87,18 metrekare ile 296,65 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Aqua Modern Ankara lokasyonu için tıklayınız.

​Sofa Loca
Ankara'da konumu ile dikkat çeken Sofa Loca Emlak Konut projesinde 3+1 , 4+1 ve 5+1 dairelerd yer alıyor. Yüzde 75'i yeşil alanlardan oluşan Sofa Loca Sofa Loca projesinde fitness, squash salonu, spor salonları, hamam ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark gibi imkanlar yer alıyor. Sofa Loca fiyatları için tıklayınız.

Göksu Prestij
Fırat Life Style imzası ile inşa edilen Göksu Prestij Eryaman projesinde dairelerin tamamı 4+1 seçeneği ile tasarlanıyor. Etimesgut konut projeleri arasında yer alan Göksu Prestij projesinde 5 blok inşa ediliyor. Toplam 192 konuttan oluşan projede daireler 160 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Göksu Prestij nerede? Lokasyonu için tıklayınız

Bulvar 312
Karma konseptiyle inşa edilen Eryaman Bulvar 312 projesinde daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Daire büyüklüklerinin 95 ila 170 metrekare arasında değişim gösterdiği projede 2+1 daireleri brüt 95 metrekare net 85 metrekare, 3+1 daireleri brüt 130 net 114 metrekare, 4+1 daireleri ise brüt 180 metrekare net 152 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. Bulvar 312 nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Ankara Etimesgut inşaat projeleri listesini sizler için derledik. Etimesgut konut projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181