Ankara Etlik inşaat projeleri!
Ankara Etlik inşaat projeleri listesini sizler için araştırdık. TÜİK tarafından yayınlanan Eylül 2018 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %9,2 bir azalışla gözlemlenerek toplam satış 127 bin 327 oldu. Ankara ise %8,9 pay ve 11 bin 368 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti.

Markalı konut projelerinin yer aldığı Etlik ev projeleri çalışmaları devam ediyor. Ankara'nın ilçeleri arasında yer alan Etlik konut projeleri 2018 için çalışmalar hızla devam ediyor.

İşte Ankara Etlik inşaat projeleri listesi

Gamador Bulvar
85 bin metrekare arsa alanına sahip olan projede 245 konut ve 40 ticari alan tasarlanıyor. 2+1 , 3+1 , 4+1 dairelerin planlandığı Gamador Bulvar projesinde kapalı garaj, oyun parkı,spor alanı, güvenlik, tenis kortu ve otopark yer alıyor. Gamador Bulvar fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Ovalife
5 bin metrekarelik ticari alan bulunan Ovalife projesi 156 daire oluşuyor. MZB İnşaat imzası ile hayata geçirilen  Ovalife projesinde 2+1 daireler 130 metrekare, 3+1 daireler 162 metrekare, 4+1 daireler 195 metrekare, 5+1 daireler 223 metrekare, 6+1 daireler 325 metrekare olarak tasarlanıyor. Ovalife projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Seyri Şahane Evleri
7 bin 537 metrekare arsa üzerinde yükselen Seyri Şahane Evleri projesi 144 daireden oluşuyor. 4+1 dairelerden oluşan Seyri Şahane Evleri'nde daire büyüklükleri 235 metrekareden oluşuyor. Seyri Şahane Evleri nerede? Tıklayınız.

Ankara Etlik inşaat projeleri listesini sizler için derledik. Ankara Etlik konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181