Ankara Göksu konut projeleri!
Ankara Göksu konut projeleri listesini sizler için derledik. Ankara'nın Etimesgut ilçesini bağlı olan Eryaman semtinde yer alan Göksu'da firmaların konut projeleri üretmek için tercih ettiği yerler arasında geliyor. Yatırımcıların da ilgisini çeken semtte konut projeleri hızla yükselmeye devam ediyor.

İşte Ankara Göksu konut projeleri listesi

Göksu Prestij
Tüm dairelerinin 4+1 seçeneği ile tasarlandığı projede daire büyüklükleri 160 metrekare olarak yer alıyor. 5 bloğun yükseldiği Göksu Prestij projesi Fırat Life Style tarafından hayata geçiriliyor. Göksu Prestij daire fiyatları ve teslim tarihi için  tıklayınız.

Oyak Göksupark
73 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan Oyak Göksupark projesi 1876 adet konut ve 7 ticari üniteden oluşacak. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer alacağı Oyak Göksupark projesi 15 blok olarak tasarlanacak. Oyak Göksupark daire fiyatları ve teslim tarihi için  Tıklayınız.

Arkadya Göksu Evleri
Alpak Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Arkadya Göksu Evleri projesinde 18 adet dükkan bulunuyor. Ankara Eryaman'da 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri bulunan Arkadya Göksu Evleri projesinde 2+1 daireler 98 metrekare, 3+1 daireler 135 metrekare ve 4+1 daireler 158 metrekare olarak tasarlınıyor. Arkadya Göksu Evleri teslim tarihi ve daire fiyatları Tıklayınız.

Mesa Göksu
2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin bulunması öngörülen Mesa Göksu projesi ​lokasyonu ile dikkat çekiyor. 95 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Mesa Göksu projesi​nin 1876 konuttan oluşması bekleniyor. Mesa Göksu projesi nerede? Tıklayınız.

Ankara Göksu konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ/ EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181