Ankara konut projeleri Çankaya!
Ankara konut projeleri Çankaya listesini sizler için derledik. Başkent'in gözde ilçeleri arasında yer alan Çankaya'da Şubat 2018'de toplam 1403 adet konutun satışı yapıldı. İlçe bazında 2. sırıda yer alan Çankaya yatırımcının ilgisini çekmeye devam ediyor.

İşte Ankara konut projeleri Çankaya listesi

Beysu Evleri
2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı Beysu Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 105 ila 353 metrekare arasında değişiyor. 2 bin metrekare büyüklüğünde spor ve sosyal tesis alanlarının yer aldığı Beysu Evleri projesinde ayrıca 1.000 metrekare büyüklüğünde biyolojik gölet yer alıyor. Beysu Evleri daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Sukent Beytepe
770 adet daireden oluşan projenin yüzde 85'i yeşil alan olacak şekilde tasarlanıyor. 35 katlı 6 bloktan oluşan projede her blokta çok amaçlı spor salonu ve fitness merkezi , yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları bulunuyor. Sukent Beytepe daire fiyatları için tıklayınız.

Park Aluna
50 adet konuttan oluşan projede tüm daireler 4+1 seçeneği ile 180 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. Akıllı ev sistemi imkanının yer aldığı Park Aluna projesinde gölet, şelale, süs havuzları, 150 araçlık kapalı ve açık otopark ve spor alanı planlanıyor. Park Aluna daire fiyatları için tıklayınız.

Sinpaş Büyükesat projesi
Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilecek projede otopark alanları, fitness merkezi, süs havuzu, showroom, restaurant ve yeşil alanlar ve kapalı havuz bulunacak. 376.000.000 TL yatırım maliyetine sahip olan Sinpaş Büyükesat projesinde 3 kapıcı dairesi bulunacak. Sinpaş Büyükesat projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Rast İnşaat Beytepe
A, B ve C bloklarında 2+1, 3+1, 4+1, 3+1 dubleks, 4+1 dubleks, 5+1 dubleks tipleri olmak üzere 164 daireden oluşan Rast İnşaat Beytepe projesinde 86 adet 4+1, 61 adet 3+1, 68 adet 2+1, 5 adet 3+1 dubleks, 6 adet 4+1 dubleks ve 8 adet 5+1 dubleks yer alıyor. 1 ve 36 katlı 4 blok olarak tasarlanan Rast İnşaat Beytepe projesi 24 bin 650 metrekare arazi alanı üzerinde inşa ediliyor. Rast İnşaat Beytepe teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Anka Meydan projesi
Konut, ofis, loft ve mağazaların bulunacağı Anka Meydan projesi 188 adet konuttan oluşacak. Anka Meydan projesinde fitness salonu, basketbol ve squash, sinema odası, toplantı odası, parti evi, karaoke evi ve playstation yer alacak. Anka Meydan projesi teslim tarihi ve fiyat bilgisi için tıklayınız.

Code Yıldız
1+1, 2+1 ve 2+1 dublek daire seçenekleri Code Yıldız projesinde dairelerin büyüklükleri 62,90 metrekare ila 137 metrekare arasında değişiyor. 102 adet konuttan oluşan Code Yıldız projesi 14 bin 770 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor. Code Yıldız teslim tarihi ve fiyat bilgisi için tıklayınız.

Ankara konut projeleri Çankaya ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181