Ankara konut projeleri Çayyolu!
Yeni ev alacakların merak ettiği Ankara konut projeleri Çayyolu detaylarını sizler için derledik. 

TÜİK tarafından yayınlanan Eylül 2019 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %15,4 bir artış gözlemlenerek toplam satış 146 bin 903 oldu. Ankara ise %10,1 pay ve 8 bin 830 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti.

İşte Ankara konut projeleri Çayyolu listesi ;

​Santra Çayyolu Ankara
Uzelli Yapı tarafından hayata geçirilecek Santra Çayyolu Ankara projesinde 2+1'den 7+1'e kadar farklı daire tipleri tasarlanıyor. 38 dönüm alan üzerinde konumlandırılacak projede ​dairelerin büyüklükleri 105, 93 metrekare ila 448,43 metrekare arasında değişiyor. Santra Çayyolu detayları için tıklayınız.

Suit Çayyolu
Tüm daireleri 4+1 seçeneği ile tasarlanan Suit çayyolu Ankara projesinde her katta tek daire bulunuyor. Uzunali İnşaat - Nesam İnşaat imzası ile inşa edilen Ankara Suite çayyolu projesinde tek blok yükseliyor. Suit çayyolu fiyat için tıklayınız.
 
Evrensel Yaşam 
Evrensel Konut Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen projede daireler 219 ila 245 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. 18 katlı tek blok olarak inşa edilen projede kiler, kış bahçesi, vestiyer odası, çamaşır odası, giyinme odası yer alıyor. Evrensel Yaşam Ankara detayları için tıklayınız.

​Koordinat Çayyolu
420 konut ve 10 dükkandan oluşan Koordinat Çayyolu projesinde ​dairelerin büyüklükleri net 62, 93 brüt 102,86 metrekareden başlarken net 231,58 brüt maksimum 311,62 metrekareye kadar yükseliyor. Emlak Konut güvencesi ile YP İnşaat imzası ile yükselen Koordinat Çayyolu projesinde kapalı basket sahası, fitness cardio salonu, sauna, yoga-pilates-spinning odaları, cafe ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Koordinat Çayyolu detayları için tıklayınız.

​Next Level Çayyolu
Pasifik İnşaat imzasıyla Çayyolu'nda konumlandırılan Next Level Çayyolu projesinde 429 konut, 6 mağaza yer alıyor. 3+1'den 7.5+1'e kadar 92 farklı daire seçeneğine sahip olan Next Level çayyolu satılık daire seçenekleri haricinde loft, penthouse ve villa seçenekleri de bulunuyor. Next Level Çayyolu detayları için tıklayınız.

Ankara konut projeleri Çayyolu listesini sizler için derledik. Ankara çayyolu yeni konut projeleri ve çayyolu konut projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181