Ankara konut projeleri Eryaman 2019!
Etimesgut ilçesini bağlı olan Ankara konut projeleri Eryaman 2019 listesini sizler için derledik.

TÜİK tarafından yayınlanan Eylül 2019 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %15,4 bir artış gözlemlenerek toplam satış 146 bin 903 oldu. Ankara ise %10,1 pay ve 8 bin 830 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti.

Ankara'nın Eryaman semti firmaların konut projeleri üretmek için tercih ettiği yerler arasında geliyor. Yatırımcıların da ilgisini çeken semtte konut projeleri hızla yükselmeye devam ediyor. Bizde sizler için Ankara Eryaman ev projeleri 2019 detaylarını listeledik.

İşte Ankara konut projeleri Eryaman 2019 listesi;

Meydan Eryaman
17 bin 700 metrekarelik bir arsa üzerinde inşa edilen Meydan Eryaman ​projesinde 96 adet 3+1 daire, 454 adet 2+1 daire ve 51 adet farklı büyüklük ve tiplerde cadde mağazalar bulunuyor. Dörtbey İnşaat ve BCM İnşaat’ın ortaklığıyla hayata geçirilen projede 201 adet açık, 397 adet kapalı olmak üzere toplam 598 adet park yeri yer alıyor. Meydan Eryaman detayları için tıklayınız

Address Eryaman 
3 bloğun inşa edileceği Address Eryaman satılık tüm daireler 4+1 seçeneği ile tasarlanıyor. Projede yüzme havuzu, sauna, türk hamamı, fitness, bisiklet park alanı, açık ve kapalı çocuk oyun alanları yer alıyor. Address Eryaman detayları için tıklayınız.

Bordo Loca 
Bordo 145 Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Bordo Loca Etimesgut projesinde 2 ayrı fitness salonu, açık yüzme havuzu, basketbol, futbol sahaları yer alıyor. Toplam 150 konuttan oluşan Bordo Loca Eryaman konutlar 186 metrakare olarak tasarlanıyor. Bordo Loca detayları için tıklayınız.

Meva Şehir
Ünsal Park Yapı Endüstri imzası ile yükselen ​Meva Şehir Eryaman projesinde 20 ve 23 katlı 18 blok yükseliyor.1.800 konut ve 94 ticari alandan oluşan projede alışveriş merkezi, Bay ve bayan yüzme havuzları, spor merkezi, oyun parkı, özel bir okul yer alıyor. Meva Şehir Ankara detayları için tıklayınız.

Ankara konut projeleri Eryaman 2019 listesini sizler için derledik. Ankara eryaman konut projeleri 2019 ve ankara eryaman yeni konut projeleri 2019 listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181