Ankara konut projeleri fiyatları!
Gerek yatırımlık gerekse oturma amaçlı yeni bir ev arayışında olanlar için Ankara konut projeleri fiyatları listesini araştırdık. Markalı konut projelerinin hızla yükseldiği şehirlerden olan Ankara konut projeleri fiyatları dairelerin büyüklüğüne ve konumuna göre değişiyor. İşte Ankara konut projeleri fiyatları

Hittown Ankara projesi 
Hittown Ankara projesi daire fiyatları 164 bin TL'den başlıyor. 1+1, 1,5+1, 2+1, 2,5+1, 3,5+1 ve 4,5+1 daire tiplerinin bulunacağı Hittown Ankara projesinde dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 199 metrekare arasında değişecek. ​Hittown Ankara projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Vaditepe Başpınar projesi
Vaditepe Başpınar projesi daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. 2 bloktan oluşan Vaditepe Başpınar projesinde daire 170 metrekare büyüklüğe sahip. Vaditepe Başpınar projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Paradise Residence projesi
Paradise Residence projesi daire fiyatları 187 bin TL'den başlıyor. 45 bağımsız birimin bulunduğu Paradise Residence projesi 5 katlı tek bloktan oluşuyor. Paradise Residence projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Bulvar 312 projesi
Bulvar 312 projesi daire fiyatları 250 bin TL’den başlıyor. Toplam 108 daireden oluşan Bulvar 312 projesinde  2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri tasarlanıyor. Bulvar 312 projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Rast Avend Çayyolu projesi
Rast Avend Çayyolu projesi daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Toplam 133 konuttan oluşan Rast Avend Çayyolu projesinde 2+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daire tipleri planlanıyor. Rast Avend Çayyolu projesi teslim tarihi  tıklayınız.

Ankara konut projeleri fiyatlarıile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLi / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181