Ankara konut projeleri Mamak!
Ankara konut projeleri Mamak listesini sizler için derledik. Markalı konut projelerinin yer aldığı Ankara Mamak ev projeleri çalışmaları devam ediyor.

TÜİK tarafından yayınlanan Eylül 2018 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %9,2 bir azalışla gözlemlenerek toplam satış 127 bin 327 oldu. Ankara ise %8,9 pay ve 11 bin 368 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti.

İşte Ankara konut projeleri Mamak listesi;

Akadia Modern
180 adet 2+1, 555 adet 3+1 ve 114 adet 4+1 dairenin bulunduğu Akadia Modern Mamak projesinde 2+1'ler net 101 ila 114 metrekare, 3+1'ler net 136 ila 150 metrekare ve 4+1'ler net 155 metrekare olarak tasarlanıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan projede ayrıca çocuk oyun alanları, basketbol sahaları, tenis kortu, performans salonları, jakuzi, fin hamamı, sauna, buhar odası, kapalı ve açık otopark gibi imkanlar bulunuyor. Akadia Modern fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İnci Yaka Ankara
Tüm dairelerinde 10 metrekare büyüklüğünde yemek odasının bulunduğu projede daireler 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. 200 milyon TL’lik yatırım bedeline sahip olan İnci Yaka Ankara projesinde 3+1 daireler 163 metrekare, 4+1 daireler ise 180 metrekare olarak tasarlanıyor. Toplam 276 konuttan oluşan proje Mamak konut projeleri arasında yer alıyor. İnci Yaka Ankara fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Empire İncek​
Konutların ofis olarak kiraya verilmeye uygun olan Empire İncek projesi 243 rezidans daireden oluşuyor. Özmen Konutları imzası ile hayata geçirilen Empire İncek projesinde daireler 1+1 olarak tasarlanıyor. Zemin+37 katlı tek kuleden oluşan Empire İncek projesinin tasarımını Mimar Cemil Yılmaz yapıyor. Empire İncek teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Ankara konut projeleri Mamak listesini sizler için derledik. Ankara Mamak'ta konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181