Ankara konut ve ofis projeleri!
Ankara konut ve ofis projeleri detaylarını sizler için derledik. Markalı konut projelerinin yer aldığı ev ofis projeleri Ankara çalışmaları devam ediyor.

TÜİK tarafından yayınlanan Eylül 2018 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %9,2 bir azalışla gözlemlenerek toplam satış 127 bin 327 oldu. Ankara ise %8,9 pay ve 11 bin 368 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti.

İşte Ankara konut ve ofis projeleri detayları;

Cubes Ankara
200 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede ​A blokta konut ve exculusive rezidanslar, B blokta ise ofis ve oteller yer alıyor. ​Ofis, konut, otel ve eğlence merkezinden oluşan Cubes Ankara ​projesinde 85 bin metrekare satılabilir konut ve ofis alanı bulunuyor. 44 bin metrekare ticari alana sahip olan proje 1.000 adet birimden oluşuyor. Ankara Çukurambar’da Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY işbirliği ile inşa edilen projede 2 blok yer alıyor. Cubes Ankara teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Ankara konut ve ofis projeleri detaylarını sizler için derledik. Ankara'da konut ofis projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181