Ankara markalı konut projeleri!
Ankara markalı konut projeleri listesini sizler için derledik. TÜİK tarafından yayınlanan Eylül 2018 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %9,2 bir azalışla gözlemlenerek toplam satış 127 bin 327 oldu. Ankara ise %8,9 pay ve 11 bin 368 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti.

Markalı konut projelerinin yer aldığı Ankara lüks konut projeleri çalışmaları devam ediyor. Sektörde adından sıkça söz ettiren Ankara lüks konut projeleri için çalışmalar hızla devam ediyor.

İşte Ankara markalı konut projeleri listesi;

Ege Vadisi
Sinpaş Ankara konut projeleri arasında yer alan Ege Vadisi Sinpaş Ankara projesinde Efes Evleri, Foça Evleri, Datça Evleri, Cunda Evleri, Karşıyaka Rezidans ve Ege Residence blokları bulunuyor. Ayrıca projede parklar, bahçeler, spor alanları, trafiğe kapalı oyun ve aktivite meydanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Ege Vadisi fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Sinpaş Altınoran
5 etaptan oluşan projede açık otopark, açık yüzme havuzu, AVM, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, göl, gölet, kafe, apalı otopark, kapalı yüzme havuzu, kreş, market, sauna, SPA, Türk hamamı, voleybol sahası ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Türkiye'nin en büyük temalı projesi olarak yükselen projede 1+1'den 6,5+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Sinpaş Altınoran nerede? Lokasyonu için tıklayınız

Merkez Ankara
4 milyar 194 milyon TL'lik hasılat büyüklüğüne sahip olan Merkez Ankara ​projesinde  alışveriş merkezi, konutlar, ofisler, 313 odalı bir otel ve okul yer alacak. Pasifik İnşaat'ın Emlak Konut GYO ihalesiyle aldığı 125 bin metrekare alanda inşa edilecek olan Merkez Ankara projesinde 17 blokta daireler 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. Merkez Ankara fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Marina Ankara
Sinpaş Yapı imzası ile Ankara Oran'da yükselen Marina Ankara projesinde 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı konut tipleri bulunuyor. Sinpaş Marina Ankara projesinde spor alanları, su-ışık gösterileri, restoranlar, deniz feneri, şelaleler, kafeler, bisiklet yolları, Yaşam Köprüsü, Tropik Ada, iskeleler, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, Marina Caddesi ve Su Sediri yer alıyor. Marina Ankara satış ofisi için tıklayınız.

Sofa Loca
6 blokta toplam 150 konuttan meydan gelen Sofa Loca ev seçenekleri arasında 3+1 , 4+1 ve 5+1 yer alıyor. Ankara'da konumu ile dikkat çeken projede fitness, squash salonu, spor salonları, hamam ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark gibi imkanlar yer alıyor. Sofa Loca fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Mesa Göksu
95 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Mesa Göksu projesi​nin 1876 konuttan oluşması bekleniyor. Mesa Mesken imzası ile yükselecek olan Mesa Göksu projesinde süs havuzları, koşu ve bisiklet yollarının yanı sıra açık spor alanları gibi sosyal yaşam alanları yer alacak. Mesa Göksu projesi nerede? Tıklayınız.

Ankara markalı konut projeleri listesini sizler için derledik. Ankara'da markalı konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181